Chinees eten en dansen

Chinese keuken omvat stijlen afkomstig uit de diverse regio’s van China, plus stijlen van Chinese mensen in andere delen van de wereld. De geschiedenis van de Chinese keuken is diepgaand. Dit leidde tot een ongeëvenaard scala van ingrediënten, technieken, gerechten en het eten van stijlen in wat kan Chinees eten, wat leidt Chinezen om trots op het eten van een grote variëteit van voedsel, terwijl trouw te blijven aan de geest en de tradities van de Chinese eetcultuur worden genoemd. Leeuw dansen ontstaan ​​in India, samen met de boeddhistische overlevering en rituelen. De populaire vorm van leeuwendans hedendaagse Chinese cultuur geëvolueerd in China, hoewel een aantal landen in de Aziatische regio, inclusief Japan, hebben hun eigen stijlen van de leeuwendans ontwikkeld door de eeuwen heen. De Dragon Dansserver zelf ontstaan ​​tijdens de Han-dynastie en werd gestart door de Chinezen die groot geloof en respect voor de draak had getoond. Het wordt verondersteld te zijn begonnen als onderdeel van de landbouw en de oogst cultuur ook ontstaan ​​als een methode van genezing en voorkoming van ziekten. Het was al een populair evenement tijdens de Song-dynastie, waar het een folkloristische activiteit was geworden en net als de leeuwendans, werd het vaakst gezien in feestelijke vieringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>