Danssaloon heeft nieuwe partner

In de meeste partner dansen, een, meestal een man, is de leider, de andere, meestal een vrouw, is de volger. De Danssaloon heeft een nieuwe partner op het gebied van zaken, Vacatures Dansserver. In de regel, ze houden verband met elkaar. In sommige dansen is de verbinding los en riep dans houvast. In andere dansen gaat de verbinding lichaamscontact. In het laatste geval de verbinding legt aanzienlijke beperkingen ten lichaamshoudingen tijdens de dans en dus is het vaak dans frame. Er wordt ook gezegd dat iedere partner heeft zijn eigen dans frame. Hoewel de handgreep verbinding vormt bijna geen beperking op lichaamshoudingen, het is heel nuttig dat de partners zich bewust zijn van hun dans frames, want dit is instrumenteel in toonaangevende en volgend.

Deze soort dans gaat dansen van drie personen samen: een man met twee vrouwen of een vrouw met twee mannen. In het sociale dansen, is dubbel partnering best bekend in tijden wanneer een aanzienlijke demografische wanverhouding gebeurt tussen de twee geslachten. Bijvoorbeeld, dit gebeurt tijdens oorlogen: in het leger is er een tekort aan vrouwen, terwijl onder burgers kunnen dansers zijn meestal vrouwen. Sinds 1980, is dubbel partner dansen vaak uitgevoerd in Ceroc, Hustle, Salsa en Swing dans gemeenschappen, ervaren leiders leidt twee volgelingen. Er zijn een aantal volksdansen dat deze setup voorzien. Voorbeelden hiervan zijn de Russische trojka en de Poolse Trojak volksdansen, waar een man danst met twee of meer vrouwen. Een Cajun dans met de naam Trojka is ook bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>